Portfolio

Bekijk de voorbeelden van eerder werk voor anderen.

Hoe ga ik te werk?

Een levensverhaal uitgegeven als magazine of in boekvorm is altijd maatwerk. Via een aantal interviews leer ik de hoofdpersoon goed kennen. Herinneringen in de vorm van verhalen en anekdotes uit bijvoorbeeld de kindertijd, bijzondere ontmoetingen, studietijd of carrière, werk ik uit tot een aansprekend verhaal aangevuld met eigen beeldmateriaal.

De prijs voor een Levensverhaal is maatwerk en afhankelijk van de uitvoering, de oplage en het aantal interviews. Prijzen variëren van €775 tot €3.000 exclusief btw.

  • Een interview kan bij de persoon thuis, maar ook telefonisch of per skype.
  • De uitvoering kan in de vorm van een boek of een tijdschrift.
  • Het aantal stuks bepalen we in overleg.

Referenties

Hanneke is een gedreven en enthousiaste auteur. Het boek Dit wil ik! is een pareltje. Ik beveel haar van harte aan voor alle boekportretten.

Stella van S2Uitgeverij

Boekportret, 'Dit wi ik!'

Ter gelegenheid van het 10-jarig jubileum van Stichting Mentorschap maakte Hanneke een geweldig magazine met persoonlijke portretten. Ze wist in de portretten precies de kern te raken en voelde goed aan wat we wilden laten zien. Door de strakke regie van Hanneke sluiten beeld, tekst en vorm helemaal bij elkaar en was alles mooi op tijd klaar. We krijgen veel complimenten en zijn zelf ook nog steeds heel blij met het magazine.

Anne

Jubileumpublicatie, Mentorschap Midden-Nederland

Recent hebben we tezamen met Hanneke een levensverhaal van mijn vader gemaakt. Op verschillende momenten hadden we flarden van zijn leven gehoord. Nu was het moment gekomen om deze aan elkaar te verbinden. Chronologisch heeft Hanneke mijn vader en mijn moeder gesproken over zijn jeugd, de schooltijd, militaire dienst, zijn werkervaringen en onze familie. Nadat dit was uitgewerkt hebben we het aangevuld met bijpassende foto’s en is het mooi opgemaakt in boekvorm. Hanneke staat hierbij open voor wijzigingen of aanvullingen. Mijn vader en wijzelf zijn enorm trots op het resultaat. De hele familie heeft ondertussen een exemplaar in de boekenkast staan. Dank Hanneke voor het maken dit levensverhaal.

Marcel

Levensverhaal, Levensverhaal van Frits

Enige tijd geleden vertelde mijn vader dat hij de levensbeschrijving van zijn vader, mijn opa, aan het lezen was. Ik vroeg toen aan hem hoe zijn eigen levensbeschrijving er eigenlijk uitzag. Hij antwoordde toen dat hij die zeker niet zelf ging schrijven. Zo ontstond het idee om aan Hanneke te vragen om dat te doen en dus bracht ik Hanneke met mijn vader in contact. Meerdere interviews zijn in de tussentijd gepasseerd en dit leidde tot een ‘sentimental journey’ voor mijn vader zelf. Het resultaat is een prachtig boek waarin mijn vader allerlei dingen beschrijft die hij in zijn leven heeft meegemaakt en waarvan ik niks wist.

Dirk Visser

Levensverhaal, Tjebbe Visser; te land en ter zee

Hanneke heeft voor ons een prachtig boek ontworpen en opgemaakt voor de 60e verjaardag van onze vader. Hanneke dacht mee, had veel eigen inbreng en een goed professioneel oordeel over keuzes die gemaakt moesten worden. Helemaal tevreden.

Willem

Vriendenboek, Wim 60 jaar

Briljant idee om het verhaal van Paleis Soestdijk te vertellen door gewone mensen die een bijzondere band met het Paleis hebben, bijvoorbeeld omdat ze daar gewerkt hebben. Alle verhalen samen leveren een mooi beeld op van wat zich daar allemaal heeft afgespeeld. De verhalen worden zonder opsmuk verteld, gewoon zoals het was. Naast de mooie verhalen zijn ook de foto’s prachtig en zeker het vermelden waard.

Peter uit Baarn

Boekportret, 'Op de stoep van Soestdijk'

Ik stelde aan mijn broer en zus voor om het levensverhaal van onze vader op papier te zetten. Het leek ons een enorm dank- en eerbetoon om zijn leven te laten vereeuwigen. Mijn vader vertelde mij dat het hele proces, interview, onderzoek, foto’s speurtocht en samenstellen van het uiteindelijke boek een bijzonder mooie reis voor hem geweest is.

Goos

Levensverhaal, Het levensverhaal van Goos

De eerste reactie was: ‘Dat hoeft niet echt, een boek over mij.’ Maar mijn moeder vindt het nu toch erg leuk om zo’n boek te hebben. Zeker met al die foto‘s erbij vormt het een aantrekkelijk geheel. We zijn je allebei erg dankbaar dat je dit voor ons zo mooi hebt uitgevoerd! Dat jij zo de tijd nam voor mijn moeder hebben we beide gewaardeerd. We zullen het zeker aanbevelen bij anderen, dit is zoiets waardevols!

Annemarie

Levensverhaal, Opgroeien in de Baronielaan

Hanneke maakte een Boekportret voor mijn man, die 80 jaar is geworden. Ze interviewde de zes kinderen uit ons samengestelde gezin. Uiteindelijk leverde dit alles een prachtig, openhartig, ontroerend en eerlijk document op! Hanneke is een kei in creatief schrijven, samen vragen maken voor de interviews, vindingrijk in lay-out en de juiste kleuren zoeken! Tenslotte zijn empathie en geduld ook kenmerken voor een goede samenwerking en vakvrouwschap tijdens dit project.

Maria

Boekportret, Jan 80!

In 2019 bestond mijn bedrijf 15 jaar en omdat dit een mooie gelegenheid is om een jubileumkrant te maken heb ik aan Hanneke gevraagd of ze dit voor me wilde regelen. Het is een supermooie 16 pagina’s dikke tabloid geworden. Alle medewerkers, klanten en leveranciers vonden de interviews prettig en leuk.

Ramon van der Meulen

Jubileumpublicatie, Elektro World 15 jaar

Dankzij de gedrevenheid van de schrijfster is de wens van Cor om een boek over zijn leven te hebben, naar volle tevredenheid uitgekomen. De schrijfster heeft de verhalen zo juist in het boek verwerkt dat het een genot is om te lezen. Ik kan haar van harte aanbevelen.

Maud

Levensverhaal, Levensverhaal van Cor

Het eindresultaat is verbluffend te noemen. Voor de leden een mooi cadeau, voor het bestuur een mooi naslagwerk en voor de 'potentials' op ons terrein een mooie trigger om eens een bijeenkomst bij te wonen en zich vervolgens aan te sluiten. De eerste nieuwe leden hebben we reeds mogen verwelkomen.

Ruud Miggels

Jubileumpublicatie, Businessclub De Wetering-Haarrijn Glossy jubileumuitgave

Hanneke heeft ons geholpen vanaf de allereerste start met onze publicatie: over spanning en samenwerking. Ze heeft ons eerst verrast met een ongebruikelijke start, daarna een fantastisch team bij elkaar gebracht. In iedere fase van het project heeft ze zich getoond als een betrouwbare en verantwoordelijke professional. Niet in de laatste plaats door open te staan voor feedback en echt te zoeken naar onze bedoeling, maar ook door ons een spiegel voor te houden als dat nodig was.

Loes Everts

Jubileumpublicatie, De Dynamische Driehoek

Enkele jaren geleden begonnen Hanneke en ik aan een project om voor mijn drie dochters het testament van hun jeugd op papier te zetten. Wat een mooi eindproduct! Drie prachtige boekjes waar mijn kinderen hun hele leven lang hopelijk met plezier naar kunnen kijken en die een weerslag geven van hun jeugd, Een tijdsdocument zoals Hanneke dat zo vaak maakt en waar ze in gespecialiseerd is.

Dirk Visser

Vriendenboek, Jeugdtestament

We zijn heel blij met het resultaat, bijna alle oud-werknemers van het bedrijf hebben een exemplaar ontvangen. Het is heel leuk om te lezen; er staan dingen in die ik niet eens wist over mijn grootvader. Mijn vader heeft alles nog beter een plek kunnen geven. Hij heeft alles met Hanneke samen nog beter kunnen verwerken. Dat was echt wat waard voor hem, heel fijn.

Dick

Boekportret, Portret van een familiebedrijf

Hanneke heeft voor ons een glossy gemaakt voor het huwelijk van mijn vader. Ze weet in interviews veel los te krijgen en schrijft dit in een mooie stijl op. We zijn erg blij met het eindresultaat.

Ruben

Vriendenboek, Vriendenboek voor bruidspaar