Portfolio

Bekijk de voorbeelden van eerder werk voor anderen.

Hoe ga ik te werk?

Een levensverhaal uitgegeven als magazine of in boekvorm is altijd maatwerk. Via een aantal interviews leer ik de hoofdpersoon goed kennen. Herinneringen in de vorm van verhalen en anekdotes uit bijvoorbeeld de kindertijd, bijzondere ontmoetingen, studietijd of carrière, werk ik uit tot een aansprekend verhaal aangevuld met eigen beeldmateriaal.

De prijs voor een Levensverhaal is maatwerk en afhankelijk van de uitvoering, de oplage en het aantal interviews. Prijzen variëren van €775 tot €3.000 exclusief btw.

  • Een interview kan bij de persoon thuis, maar ook telefonisch of per skype.
  • De uitvoering kan in de vorm van een boek of een tijdschrift.
  • Het aantal stuks bepalen we in overleg.

Referenties

Enige tijd geleden vertelde mijn vader dat hij de levensbeschrijving van zijn vader, mijn opa, aan het lezen was. Ik vroeg toen aan hem hoe zijn eigen levensbeschrijving er eigenlijk uitzag. Hij antwoordde toen dat hij die zeker niet zelf ging schrijven. Zo ontstond het idee om aan Hanneke te vragen om dat te doen en dus bracht ik Hanneke met mijn vader in contact. Meerdere interviews zijn in de tussentijd gepasseerd en dit leidde tot een ‘sentimental journey’ voor mijn vader zelf. Het resultaat is een prachtig boek waarin mijn vader allerlei dingen beschrijft die hij in zijn leven heeft meegemaakt en waarvan ik niks wist.

Dirk Visser

Levensverhaal, Tjebbe Visser; te land en ter zee

Hanneke heeft voor ons een prachtig boek ontworpen en opgemaakt voor de 60e verjaardag van onze vader. Hanneke dacht mee, had veel eigen inbreng en een goed professioneel oordeel over keuzes die gemaakt moesten worden. Helemaal tevreden.

Willem van de Kletersteeg

Vriendenboek, Wim 60 jaar

Enkele jaren geleden begonnen Hanneke en ik aan een project om voor mijn drie dochters het testament van hun jeugd op papier te zetten. Wat een mooi eindproduct! Drie prachtige boekjes waar mijn kinderen hun hele leven lang hopelijk met plezier naar kunnen kijken en die een weerslag geven van hun jeugd, Een tijdsdocument zoals Hanneke dat zo vaak maakt en waar ze in gespecialiseerd is.

Dirk Visser

Vriendenboek, Jeugdtestament

De eerste reactie was: ‘Dat hoeft niet echt, een boek over mij.’ Maar mijn moeder vindt het nu toch erg leuk om zo’n boek te hebben. Zeker met al die foto‘s erbij vormt het een aantrekkelijk geheel. We zijn je allebei erg dankbaar dat je dit voor ons zo mooi hebt uitgevoerd! Dat jij zo de tijd nam voor mijn moeder hebben we beide gewaardeerd. We zullen het zeker aanbevelen bij anderen, dit is zoiets waardevols!

Annemarie

Levensverhaal, Opgroeien in de Baronielaan

Hanneke maakte een Boekportret voor mijn man, die 80 jaar is geworden. Ze interviewde de zes kinderen uit ons samengestelde gezin. Uiteindelijk leverde dit alles een prachtig, openhartig, ontroerend en eerlijk document op! Hanneke is een kei in creatief schrijven, samen vragen maken voor de interviews, vindingrijk in lay-out en de juiste kleuren zoeken! Tenslotte zijn empathie en geduld ook kenmerken voor een goede samenwerking en vakvrouwschap tijdens dit project.

Maria

Boekportret, Jan 80!

In 2019 bestond mijn bedrijf 15 jaar en omdat dit een mooie gelegenheid is om een jubileumkrant te maken heb ik aan Hanneke gevraagd of ze dit voor me wilde regelen. Het is een supermooie 16 pagina’s dikke tabloid geworden. Alle medewerkers, klanten en leveranciers vonden de interviews prettig en leuk.

Ramon van der Meulen

Jubileumpublicatie, Elektro World 15 jaar

Het eindresultaat is verbluffend te noemen. Voor de leden een mooi cadeau, voor het bestuur een mooi naslagwerk en voor de 'potentials' op ons terrein een mooie trigger om eens een bijeenkomst bij te wonen en zich vervolgens aan te sluiten. De eerste nieuwe leden hebben we reeds mogen verwelkomen.

Ruud Miggels

Jubileumpublicatie, Businessclub De Wetering-Haarrijn Glossy jubileumuitgave

Hanneke heeft ons geholpen vanaf de allereerste start met onze publicatie: over spanning en samenwerking. Ze heeft ons eerst verrast met een ongebruikelijke start, daarna een fantastisch team bij elkaar gebracht. In iedere fase van het project heeft ze zich getoond als een betrouwbare en verantwoordelijke professional. Niet in de laatste plaats door open te staan voor feedback en echt te zoeken naar onze bedoeling, maar ook door ons een spiegel voor te houden als dat nodig was.

Loes Everts

Jubileumpublicatie, De Dynamische Driehoek

Enkele jaren geleden begonnen Hanneke en ik aan een project om het tesament van hun jeugd voor mijn drie dochters op papier te zetten. Wat een mooi eindproduct! Drie prachtige boekjes waar mijn kinderen hun hele leen lang hopelijk met plezier naar kunnen kijken en wat een weerslag geeft van hun jeugd, Een tijdsdocument zoals Hanneke dat zo vaak maakt en waar ze in gespecialiseerd is.

Dirk Visser

Vriendenboek, Jeugdtestament