Wim

Wim 60 jaar

Wim 60 jaar is een voorbeeld van een Vriendenboek dat ik maakte voor Willem, de oudste zoon van Wim. Verschillende familieleden en vrienden stuurden een stukje tekst en wat foto’s in en Willem had deze al ingedeeld in hoofdstukken. Van deze stukken en de foto’s heb ik een mooi vormgegeven boek gemaakt, dat als cadeau op het feest van Wim werd uitgereikt.

Een Vriendenboek is een heel mooi, persoonlijk en uniek kado, maar het is vaak veel werk om te maken. Laat het door mij doen, ik doe het graag.

Laat je door mij portretteren

Zoek jij een bijzonder cadeau voor een persoon of een stel? Een Vriendenboek is een geweldig cadeau om te ontvangen, maar veel werk om te maken. Ik help je er graag mee. Weet je al ongeveer wat je wil? Vul dan meteen het formulier in voor meer informatie. Of maak een afspraak om samen na te denken over de precieze uitvoering.

Ik ben Hanneke Kiel-de Raadt, schrijver, interviewer en verhalen-op-papier-zetter.

Hanneke heeft voor ons een prachtig boek ontworpen en opgemaakt voor de 60e verjaardag van onze vader. Hanneke dacht mee, had veel eigen inbreng en een goed professioneel oordeel over keuzes die gemaakt moesten worden. Helemaal tevreden.

Willem

Vriendenboek, Wim 60 jaar