Boekportret

Zoek je een bijzonder cadeau voor een jubilaris, jarige, bruidspaar of voor een vertrekkende collega?
Met een Boekportret kan je echt uitpakken.

Een persoonlijk cadeau als magazine of boek

Zoek je een bijzonder cadeau voor een jubilaris, jarige, bruidspaar of voor een vertrekkende collega? Met een Boekportret kan je echt uitpakken. Een magazine of mooi gebonden boek dat is samengesteld uit interviews met vrienden, collega’s, ouders, aangevuld met eigen fotomateriaal. Een exclusief cadeau om te geven én te krijgen.

Geef een gepersonaliseerd afscheidscadeau

Wil je samen met je team een vertrekkende collega op een persoonlijke manier in het zonnetje zetten? Laat een Boekportret maken. Dit boekportret is gevuld met door mij gehouden en uitgewerkte interviews en verder anekdotes, persoonlijke verhalen en foto’s. Boekportret maakt er een onvergetelijk cadeau van in de vorm van een stijlvolle glossy.

Wat kost een Boekportret?

De prijs van een Boekportret is altijd maatwerk. Van tevoren bespreken we je wensen qua uitvoering en het aantal interviews waarna ik een voorstel uitwerk. Ter indicatie kun je denken aan een prijs van €500 tot €3.000 exclusief btw.

  • Een interview kan bij de persoon thuis, maar ook telefonisch, per skype en zelfs per e-mail.
  • De uitvoering kan in de vorm van een boek, een tijdschrift of een platte tekst.
  • De oplage kan variëren van enkele exemplaren tot een grote oplage.

Hanneke maakte een Boekportret voor mijn man, die 80 jaar is geworden. Ze interviewde de zes kinderen uit ons samengestelde gezin. Uiteindelijk leverde dit alles een prachtig, openhartig, ontroerend en eerlijk document op! Hanneke is een kei in creatief schrijven, samen vragen maken voor de interviews, vindingrijk in lay-out en de juiste kleuren zoeken! Tenslotte zijn empathie en geduld ook kenmerken voor een goede samenwerking en vakvrouwschap tijdens dit project.

Maria

Boekportret, Jan 80!