Dit wil ik! Volg je hart en verlaat het gebaande pad

Dit wil ik!

In 2017 kwam mijn eerste boek uit: Dit wil ik! Volg je hart en verlaat het gebaande pad. Dit wil ik! inspireert je om het gebaande pad te verlaten en je hart te volgen. Met de verhalen van onder andere Sacha de Boer, Tim Akkerman en Laura Dekker. En met 9 aanpakken om je op weg te helpen.

Denk jij weleens: is dit alles? Of: ik wilde altijd nog… Droom je van een B&B op het platteland? Wil je je eigen webshop starten? Leid je niet het leven dat je echt wilt? Misschien houdt iets je tegen. De bezwaren van anderen. De angst voor het onbekende. De mensen in dit boek maakten allemaal een keuze die van het gebaande pad leidde. Een keuze die misschien niet de meest makkelijke weg betekende. Ze hebben toch doorgezet en volgden hun hart. Ze deden wat ze echt wilden. Als jij droomt over een afslag naar iets heel anders, zullen de 18 verhalen in dit boek je inspireren. De mensen die je zijn voorgegaan vertellen over hun twijfels, over het proces van hun keuze en over hoe ze er nu op terugkijken. De 9 verschillende aanpakken in Dit wil ik! kunnen je helpen bij deze keuze. Bij elke aanpak staat een praktische oefening waarmee je direct aan de slag kunt. Zodat ook jij je hart kunt volgen en kunt doen wat je echt wilt.

Ik schreef blogs tijdens het maakproces van dit boek. Die vind je onder boekblogs

Ja, ik wil Dit wil ik! kopen

Dit boek is te koop voor € 12,50. Bestel het nu.

Hanneke is een gedreven en enthousiaste auteur. Het boek Dit wil ik! is een pareltje. Ik beveel haar van harte aan voor alle boekportretten.

Stella van S2Uitgeverij

Boekportret, 'Dit wi ik!'

Laat je door mij portretteren

Ken jij een persoon die binnenkort in het zonnetje staat en die een bijzonder cadeau verdient? Een Boekportret is een origineel, uniek en persoonlijk cadeau. Ik help je er graag mee. Weet je al ongeveer wat je wil? Vul dan meteen het formulier in voor meer informatie. Of maak een afspraak om samen na te denken over de precieze uitvoering.

Ik ben Hanneke Kiel-de Raadt, schrijver, interviewer en verhalen-op-papier-zetter.