16, 18 of 21 worden

Wordt je kind binnenkort 18 of 21? Gaat het op kamers wonen?
Een goede gelegenheid om hierbij stil te staan door testament van je jeugd.

16, 18 of 21 worden

Een uniek moment voor een bijzonder cadeau

Wordt je kind binnenkort 18 of 21? Gaat het op kamers wonen? Is het geslaagd voor het eindexamen? Een goede gelegenheid om hierbij stil te staan door testament van je jeugd. Door middel van een interview over dit kind maken we een portret, gezien door de ogen van de ouder(s).

Wanneer precies?

Een Jeugdtestament is een prachtig cadeau waarmee je het volwassen worden van je zoon of dochter kan vieren. Dat kan als ze 18 worden, of 21. Of misschien als ze uit huis gaan. Ik interview jou of beide ouders. Vragen zijn bijvoorbeeld: Hoe verliep diens bevalling? Hoe was die als kind? Op wie lijkt die het meest? Wat wens je voor de toekomst? Met aangeleverde foto’s maak ik er een boekje van dat een leven lang een mooi cadeau blijft.

Hoe ga ik te werk?

Ik interview jou of beide ouders. Vragen zijn bijvoorbeeld: Hoe verliep diens bevalling? Hoe was die als kind? Op wie lijkt die het meest? Wat wens je voor de toekomst? Samen met door jou aangeleverde foto’s maak ik er een boekje van dat een leven lang een mooi cadeau blijft.

De prijs voor een Jeugdtestament is met één interview en een oplage van twee stuks (één reserve) ongeveer € 565,- exclusief btw.

Een interview kan bij jou thuis, maar ook op een andere locatie, telefonisch of per skype.

Portfolio Jeugdtestament

Referenties

Enkele jaren geleden begonnen Hanneke en ik aan een project om het tesament van hun jeugd voor mijn drie dochters op papier te zetten. Wat een mooi eindproduct! Drie prachtige boekjes waar mijn kinderen hun hele leen lang hopelijk met plezier naar kunnen kijken en wat een weerslag geeft van hun jeugd, Een tijdsdocument zoals Hanneke dat zo vaak maakt en waar ze in gespecialiseerd is.

Dirk Visser

Vriendenboek, Jeugdtestament