Jubilea

Staat je onderneming in het zonnetje met een jubileum?
Iedere organisatie heeft vroeg of laat een jubileum te vieren.

Jubilea

Staat je onderneming in het zonnetje met een jubileum? Bedrijven, (sport)verenigingen, stichtingen of ondernemersclubs: Iedere organisatie heeft vroeg of laat een jubileum te vieren. Een Jubileumpublicatie is een krachtig pr-tool waarmee je (oud)medewerkers, klanten, leden, leveranciers en vrienden aanspreekt en meeneemt via persoonlijke verhalen, portretten en interviews.

Laat je verhalen tot leven komen

Bestaat je bedrijf binnenkort 10, 25, 50, 75 of misschien zelfs 100 jaar? Gefeliciteerd! Laat een jubileumtijdschrift of boek maken gevuld met verhalen over hoe het is begonnen, welke mijlpalen zijn bereikt en in het verschiet liggen. Door een Jubileumpublicatie komen verhalen tot leven via interviews met de eigenaar, maar ook met de mensen achter de organisatie en het begin hebben meegemaakt of juist pas in dienst zijn.

Werkwijze en uitvoering Jubileumpublicatie

Een jubileumpublicatie kan als folder, magazine of in boekvorm worden geproduceerd, helemaal op maat. Via mijn netwerk kan ik de fotografie, de lay-out en het drukwerk verzorgen.

De prijs voor een Jubileumpublicatie is maatwerk en afhankelijk van de uitvoering, de oplage en het aantal interviews. Prijzen variëren van €3.000 tot €11.000 exclusief btw.

  • Een interview kan bij de persoon thuis, maar ook telefonisch, per skype en zelfs per e-mail.
  • De uitvoering kan in de vorm van een boek, een tijdschrift of een platte tekst.
  • De oplage kan variëren van enkele exemplaren tot een grote oplage.

In 2019 bestond mijn bedrijf 15 jaar en omdat dit een mooie gelegenheid is om een jubileumkrant te maken heb ik aan Hanneke gevraagd of ze dit voor me wilde regelen. Het is een supermooie 16 pagina’s dikke tabloid geworden. Alle medewerkers, klanten en leveranciers vonden de interviews prettig en leuk.

Ramon van der Meulen

Jubileumpublicatie, Elektro World 15 jaar

Hanneke heeft ons geholpen vanaf de allereerste start met onze publicatie: over spanning en samenwerking. Ze heeft ons eerst verrast met een ongebruikelijke start, daarna een fantastisch team bij elkaar gebracht. In iedere fase van het project heeft ze zich getoond als een betrouwbare en verantwoordelijke professional. Niet in de laatste plaats door open te staan voor feedback en echt te zoeken naar onze bedoeling, maar ook door ons een spiegel voor te houden als dat nodig was.

Loes Everts

Jubileumpublicatie, De Dynamische Driehoek

Het eindresultaat is verbluffend te noemen. Voor de leden een mooi cadeau, voor het bestuur een mooi naslagwerk en voor de 'potentials' op ons terrein een mooie trigger om eens een bijeenkomst bij te wonen en zich vervolgens aan te sluiten. De eerste nieuwe leden hebben we reeds mogen verwelkomen.

Ruud Miggels

Jubileumpublicatie, Businessclub De Wetering-Haarrijn Glossy jubileumuitgave