Businessclub

Glossy voor Businessclub

Glossy voor Businessclub De Wetering-Haarrijn is een voorbeeld van een Jubileumpublicatie voor een businessclub. Ik interviewde een aantal van de leden. Vormgever Krista Peeters met wie ik vaak samenwerk, maakte van de teksten en foto’s een mooie glossy, die het jubileumfeest nog meer kleur gaf.

Deze Jubileumpublicatie was niet alleen leuk voor de leden, maar kan ook heel goed gebruikt worden om ondernemers die nog geen lid zijn van deze businessclub, te enthousiasmeren.

 

Laat je door mij portretteren

Is er een organisatie (bedrijf, vereniging of stichting) die binnenkort een jubileum viert? Een jubileumpublicatie is een geweldige manier om dat te vieren! Ik help je er graag mee. Weet je al ongeveer wat je wil? Vul dan meteen het formulier in voor meer informatie. Of maak een afspraak om samen na te denken over de precieze uitvoering.

Ik ben Hanneke Kiel-de Raadt, schrijver, interviewer en verhalen-op-papier-zetter.

Het eindresultaat is verbluffend te noemen. Voor de leden een mooi cadeau, voor het bestuur een mooi naslagwerk en voor de 'potentials' op ons terrein een mooie trigger om eens een bijeenkomst bij te wonen en zich vervolgens aan te sluiten. De eerste nieuwe leden hebben we reeds mogen verwelkomen.

Ruud Miggels

Jubileumpublicatie, Businessclub De Wetering-Haarrijn Glossy jubileumuitgave