Mentorschap Midden Nederland

Jubileummagazine voor 10 jaar Mentorschap

 

Mentorschap Midden-Nederland zorgt ervoor dat mensen die zelf niet volledig in staat zijn beslissingen te nemen, een mentor krijgen. Dat zijn vrijwilligers, mensen die bereid zijn verantwoordelijkheid te dragen, zich in te zetten voor een ander met commitment en enthousiasme. Ze worden door een rechter benoemd als mentor en krijgen ondersteuning en opleidingen van Stichting Mentorschap.

Mentorschap Midden-Nederland bestond in 2017 10 jaar en daar stonden ze bij stil in een magazine. Met daarin vijf portretten van een mentor en diens cliënt. Heel verschillende verhalen over verschillende situaties van heel verschillende personen. Met als rode draad grote betrokkenheid van de mentoren met hun cliënt en bij de cliënten veel dankbaarheid voor hun mentor. Een medewerker bij een buurtteam namens een gemeente vertelde haar verhaal als doorverwijzer van mensen die een mentor nodig hebben. Het team van Mentorschap Midden-Nederland kwam bij elkaar voor een fotosessie en korte portretjes in het magazine.

Dit was een mooie opdracht, om door middel van vijf dubbelportretten het hele palet van mentorschap te kunnen laten zien.

 

 

Laat je door mij portretteren

Is er een organisatie (bedrijf, vereniging of stichting) die binnenkort een jubileum viert? Een jubileumpublicatie is een geweldige manier om dat te vieren! Ik help je er graag mee. Weet je al ongeveer wat je wil? Vul dan meteen het formulier in voor meer informatie. Of maak een afspraak om samen na te denken over de precieze uitvoering.

Ik ben Hanneke Kiel-de Raadt, schrijver, interviewer en verhalen-op-papier-zetter.

Ter gelegenheid van het 10-jarig jubileum van Stichting Mentorschap maakte Hanneke een geweldig magazine met persoonlijke portretten. Ze wist in de portretten precies de kern te raken en voelde goed aan wat we wilden laten zien. Door de strakke regie van Hanneke sluiten beeld, tekst en vorm helemaal bij elkaar en was alles mooi op tijd klaar. We krijgen veel complimenten en zijn zelf ook nog steeds heel blij met het magazine.

Anne

Jubileumpublicatie, Mentorschap Midden-Nederland