ElectroWorld

Elektro World 15 jaar

Elektro World 15 jaar is een voorbeeld van een Jubileumpublicatie in de vorm van een tabloid, die Ramon maakte naar aanleiding van zijn 15-jarig bestaan. Ik interviewde hem en maakte kleine portretten van zijn medewerkers. Een aantal klanten kwam naar de winkel toe waar ik ze interviewde. Dat deed ik ook bij een groep leveranciers met wie Ramon al jaren samenwerkt. Hilde Sneep verzorgde de fotografie en Krista Peeters deed de vormgeving en het drukwerk. Door advertenties werd het ook zakelijk gezien een succesvol project.

Een jubileum is een goede gelegenheid om je organisatie, de medewerkers, klanten en leveranciers in het zonnetje te zetten.

Laat je door mij portretteren

Is er een organisatie (bedrijf, vereniging of stichting) die binnenkort een jubileum viert? Een jubileumpublicatie is een geweldige manier om dat te vieren! Ik help je er graag mee. Weet je al ongeveer wat je wil? Vul dan meteen het formulier in voor meer informatie. Of maak een afspraak om samen na te denken over de precieze uitvoering.

Ik ben Hanneke Kiel-de Raadt, schrijver, interviewer en verhalen-op-papier-zetter.

In 2019 bestond mijn bedrijf 15 jaar en omdat dit een mooie gelegenheid is om een jubileumkrant te maken heb ik aan Hanneke gevraagd of ze dit voor me wilde regelen. Het is een supermooie 16 pagina’s dikke tabloid geworden. Alle medewerkers, klanten en leveranciers vonden de interviews prettig en leuk.

Ramon van der Meulen

Jubileumpublicatie, Elektro World 15 jaar