Dynamische Driehoek

De Dynamische Driehoek

De Dynamische Driehoek is een voorbeeld van een Jubileumpublicatie die ik maakte voor drie coaches die een puntkomma achter hun samenwerking wilden zetten. Over hun werkwijze hadden ze nog nooit echt een goede publicatie kunnen schrijven. Ik interviewde de drie dames en een aantal heel verschillende klanten met wie ze gewerkt hadden. Fotograaf Hilde Sneep ging mee bij de interviews, wat mooie portretten opleverde. Vormgever Krista Peeters maakte de prachtige lay-out en verzorgde het drukwerk.

Bij Jubileumpublicaties kan ik samenwerken met professionals uit mijn netwerk, maar ook met professionals waar de klant graag mee samenwerkt.

Laat je door mij portretteren

Is er een organisatie (bedrijf, vereniging of stichting) die binnenkort een jubileum viert? Een jubileumpublicatie is een geweldige manier om dat te vieren! Ik help je er graag mee. Weet je al ongeveer wat je wil? Vul dan meteen het formulier in voor meer informatie. Of maak een afspraak om samen na te denken over de precieze uitvoering.

Ik ben Hanneke Kiel-de Raadt, schrijver, interviewer en verhalen-op-papier-zetter.

Hanneke heeft ons geholpen vanaf de allereerste start met onze publicatie: over spanning en samenwerking. Ze heeft ons eerst verrast met een ongebruikelijke start, daarna een fantastisch team bij elkaar gebracht. In iedere fase van het project heeft ze zich getoond als een betrouwbare en verantwoordelijke professional. Niet in de laatste plaats door open te staan voor feedback en echt te zoeken naar onze bedoeling, maar ook door ons een spiegel voor te houden als dat nodig was.

Loes Everts

Jubileumpublicatie, De Dynamische Driehoek