Vriendenboek voor bruidspaar

Vriendenboek voor bruidspaar

 

Jaap en Marga hebben allebei volwassen kinderen uit een ander huwelijk. Ze kwamen elkaar op latere leeftijd tegen en de vonk sloeg over. Vlak voor de eerste corona-lockdown gingen ze trouwen. De kinderen van Jaap maakten een glossy met bijdragen van al hun vrienden en familieleden.

Ik interviewde Jaap en Marga over elkaar, los van elkaar, en maakte daar een artikel van voor in de glossy. Daarnaast interviewde ik ook vrienden en familieleden die graag iets wilden vertellen, maar dat niet zo makkelijk zelf op papier kregen. Die mogelijkheid hadden de kinderen van Jaap hen geboden. Ze hadden ook mijn tips voor een stukje in een Vriendenboek meegestuurd. Het is een prachtig magazine geworden, waar het bruidspaar bijzonder blij mee was.

Hanneke heeft voor ons een glossy gemaakt voor het huwelijk van mijn vader. Ze weet in interviews veel los te krijgen en schrijft dit in een mooie stijl op. We zijn erg blij met het eindresultaat.

Ruben

Vriendenboek, Vriendenboek voor bruidspaar

Laat je door mij portretteren

Zoek jij een bijzonder cadeau voor een persoon of een stel? Een Vriendenboek is een geweldig cadeau om te ontvangen, maar veel werk om te maken. Ik help je er graag mee. Weet je al ongeveer wat je wil? Vul dan meteen het formulier in voor meer informatie. Of maak een afspraak om samen na te denken over de precieze uitvoering.

Ik ben Hanneke Kiel-de Raadt, schrijver, interviewer en verhalen-op-papier-zetter.