Marianne

Marianne

Marianne is een voorbeeld van een opgetekend levensverhaal dat ik in de vorm van een glossy maakte voor Marianne. Zij maakte dat als verrassing voor haar kinderen en kleinkinderen. Uit een grote hoeveelheid fotoboeken haalden we samen de leukste foto’s die de verhalen illustreerden. De glossy was een prachtig cadeau voor de familieleden.

Wil jij ook je levensverhaal cadeau geven aan je familie? Of wil je het levensverhaal van je moeder laten optekenen? Ik doe het graag voor je, in de vorm van een glossy of een boek.

Laat je door mij portretteren

Speel je wel eens met het idee om jouw verhaal vast te laten leggen en zoek je een schrijver? Ik help je er graag mee. Weet je al ongeveer wat je wil? Vul dan meteen het formulier in voor meer informatie. Of maak een afspraak om samen na te denken over de precieze uitvoering.

Ik ben Hanneke Kiel-de Raadt, schrijver, interviewer en verhalen-op-papier-zetter.

Enige tijd geleden vertelde mijn vader dat hij de levensbeschrijving van zijn vader, mijn opa, aan het lezen was. Ik vroeg toen aan hem hoe zijn eigen levensbeschrijving er eigenlijk uitzag. Hij antwoordde toen dat hij die zeker niet zelf ging schrijven. Zo ontstond het idee om aan Hanneke te vragen om dat te doen en dus bracht ik Hanneke met mijn vader in contact. Meerdere interviews zijn in de tussentijd gepasseerd en dit leidde tot een ‘sentimental journey’ voor mijn vader zelf. Het resultaat is een prachtig boek waarin mijn vader allerlei dingen beschrijft die hij in zijn leven heeft meegemaakt en waarvan ik niks wist.

Sipko Visser

Levensverhaal, Tjebbe Visser; te land en ter zee