Zest magazine, portret van Patrick Brands

Geschreven portret in een blad

 

Patrick Brands van Baar Advies werkt als intermediair samen met verschillende verzekeraars. Eén van die partijen, NH 1816 Verzekeringen heeft Stam Media de opdracht gegeven Zest te maken, een ledenmagazine rond een bepaald thema, met mooie algemene artikelen, ledenvoordelen en een deel dat de intermediair zelf kan vullen, speciaal voor de via die intermediair aangesloten leden. Voor een interview met directeur Patrick Brands vroeg hij mij een portret te maken, rond het thema Ga mee op avontuur.

Ik interviewde Patrick bij hem op kantoor over de avontuurlijke stap van financieel adviseur in dienst bij de oprichter van zijn bureau tot directeur van dat bureau, nu vijf jaar geleden. Maar ook over zijn grootste hobby: duiken. Het was een mooie opdracht om te doen en het resultaat in de vormgeving mocht er ook zijn. Ook dit soort human interest journalistieke opdrachten doe ik graag.

 

Laat je door mij portretteren

Speel je wel eens met het idee om jouw verhaal vast te laten leggen en zoek je een schrijver? Ik help je er graag mee. Weet je al ongeveer wat je wil? Vul dan meteen het formulier in voor meer informatie. Of maak een afspraak om samen na te denken over de precieze uitvoering.

Ik ben Hanneke Kiel-de Raadt, schrijver, interviewer en verhalen-op-papier-zetter.

Hanneke had zich ingelezen in de opdracht en heeft een fijn gesprek met mij gevoerd waarin ik vrij kon spreken over van alles en nog wat. Ik kreeg echt het gevoel dat ik mijn verhaal aan Hanneke kwijt kon. Binnen afzienbare tijd had ik het eerste concept in mijn mailbox en dat was voor 99% wat ik wilde vertellen.

Patrick Brands

Levensverhaal, Geschreven portret in een blad