Het is zover! Mijn nieuwe website is gelanceerd! Het was tijd voor een nieuwe professionele website, ik ben trots op het eindresultaat. Met veel dank aan collega schrijver Petra van Bohemen van Brandinc, die mijn teksten onder de loep nam en verfriste. Als schrijver zijn je eigen teksten vaak de blinde vlek. Met fotograaf Marjolijn Lamme had ik een toffe brainstorm waarin we het concept achter de fotoshoot bedachten. Voor de fotohoot was De Wintertuin in Baarn een geweldig geschikte locatie. Door de visagie en haarstyling van Renee Beekmans was ik een net iets meer opgepoetste versie van mezelf. Veel dank ook aan modellen Simone en Guido, voor hun fijne medewerking.

Met Eric Cornelissen heb ik het concept van deze nieuwe website verder uitgewerkt. Hij bouwde en vulde alles en maakte me wegwijs het onderhoud ervan. De samenwerking verliep heel prettig, ik kon hem alles vragen.

Ik ben superblij met het resultaat en hoop dat jij er met plezier doorheen klikt.

 

 

Hanneke Kiel-de Raadt

Ik ben schrijver, interviewer en verhalen-op-papier-zetter. Na een studie Nederlands in Groningen heb ik verschillende functies vervuld, totdat ik uitkwam bij wat ik het liefste doe: Persoonlijke verhalen van mensen optekenen. Inmiddels heb ik al meer dan 40 boeken en magazines voor particulieren en bedrijven mogen publiceren.

Herinneringen kunnen ingrijpend, meeslepend of intiem zijn, maar ze zijn hoe dan ook onvergetelijk. Door je verhaal op papier vast te leggen, heb je zelf in de hand hoe je als persoon herinnerd wil worden. Ook in een zakelijke omgeving zijn verhalen het perfecte middel om je relaties te bereiken en te boeien.