Vriendenboek

Stel, je vrouw wil haar 50ste verjaardag groots vieren.
Of je wil iemand in je vriendengroep op een persoonlijke manier bedanken?

Verwoord de vriendschap in boekvorm

Stel, je vrouw wil haar 50ste verjaardag groots vieren. Of je wil iemand in je vriendengroep op een persoonlijke manier bedanken. Of je ouders zijn binnenkort 25 jaar getrouwd. Natuurlijk kun je dan zelf aan de slag gaan met schrijfsels en foto’s, maar je kan er ook voor kiezen om een uniek boekwerk te laten maken. Met een Vriendenboek heb je een stijlvolle glossy in handen waarin persoonlijke anekdotes, verhalen en foto’s staan opgetekend, naar wens aangevuld met een of meer interviews voor nog meer diepgang. De glossy wordt stijlvol vormgegeven.

Geef een gepersonaliseerd afscheidscadeau

Wil je samen met je team een vertrekkende collega op een persoonlijke manier in het zonnetje zetten? Laat een Vriendenboek maken. Naast een door mij uitgewerkt interview is dit gevuld met anekdotes, persoonlijke verhalen en foto’s. Boekportret maakt er een onvergetelijk cadeau van in de vorm van een stijlvolle glossy.

Hoe ga ik te werk?

Een Vriendenboek kan als stijlvolle glossy, magazine of gebonden boek worden geproduceerd, helemaal op maat. Via mijn netwerk kan ik de fotografie, de lay-out en het drukwerk verzorgen. Naast eigen stukjes en foto’s kun je een of meer uitgewerkte interviews, een quiz of een vriendenpeiling toevoegen. 

Als ik alle schrijfsels en foto’s heb ontvangen, zorg ik dat het samen met afbeeldingen in een mooie lay-out staat en je een uniek en persoonlijk tijdschrift of boek in handen krijgt. Behalve een aantal fysieke exemplaren ontvang je van mij een unieke link naar een bladerbare pdf die je kunt delen met iedereen die heeft meegewerkt aan het vriendenboek.

De prijs voor een Vriendenboek is maatwerk en afhankelijk van de uitvoering, de oplage en het aantal interviews. Prijzen variëren van €540,- tot €900,- exclusief btw.

  • Een interview kan bij de persoon thuis, maar ook telefonisch, per skype en zelfs per e-mail.
  • De uitvoering kan in de vorm van een boek, een tijdschrift of een platte tekst.
  • De oplage kan variëren van enkele exemplaren tot een grote oplage.

Tip: Verras de ontvanger met een vriendenpeiling

Een leuke optie is om een vriendenpeiling toe te voegen aan het Vriendenboek. Ben jij of de hoofdpersoon sportiever, een betere verliezer of de beste zanger? Het geeft vaak grappige uitkomsten die de hoofdrolspeler weten te verrassen of misschien zelfs te inspireren. Aan de hand van een vragenlijst met 20 eigenschappen werk ik de uitslag grafisch uit in de vorm van grafieken en quotes.

 

20 tips

Download de 20 tips!

Graag deel ik mijn ervaringen bij het creëren van content voor een Vriendenboek met 20 tips. Deze gaan je enorm helpen bij maken en verzamelen van content voor het boek. Vul het formulier in en ik stuur je de link naar de download per omgaande.

Enkele jaren geleden begonnen Hanneke en ik aan een project om het tesament van hun jeugd voor mijn drie dochters op papier te zetten. Wat een mooi eindproduct! Drie prachtige boekjes waar mijn kinderen hun hele leen lang hopelijk met plezier naar kunnen kijken en wat een weerslag geeft van hun jeugd, Een tijdsdocument zoals Hanneke dat zo vaak maakt en waar ze in gespecialiseerd is.

Dirk Visser

Vriendenboek, Jeugdtestament

Hanneke heeft voor ons een prachtig boek ontworpen en opgemaakt voor de 60e verjaardag van onze vader. Hanneke dacht mee, had veel eigen inbreng en een goed professioneel oordeel over keuzes die gemaakt moesten worden. Helemaal tevreden.

Willem

Vriendenboek, Wim 60 jaar