Offerte Levensverhaal

Wat mag je verwachten?

Een Levensverhaal uitgegeven als magazine of in boekvorm is altijd maatwerk. Via een aantal interviews leer ik de hoofdpersoon goed kennen. Herinneringen in de vorm van verhalen en anekdotes uit bijvoorbeeld de kindertijd, bijzondere ontmoetingen, studietijd of carrière, werk ik uit tot een aansprekend verhaal aangevuld met eigen beeldmateriaal.

De prijs voor een Levensverhaal is maatwerk en afhankelijk van de uitvoering, de oplage en het aantal interviews.

Prijzen variëren van €775 tot €3.000 exclusief btw.

• Een interview kan bij de persoon thuis, maar ook telefonisch of per skype.
• De uitvoering kan in de vorm van een boek of een tijdschrift.
• Het aantal stuks bepalen we in overleg.

De eerste reactie was: ‘Dat hoeft niet echt, een boek over mij.’ Maar mijn moeder vindt het nu toch erg leuk om zo’n boek te hebben. Zeker met al die foto‘s erbij vormt het een aantrekkelijk geheel. We zijn je allebei erg dankbaar dat je dit voor ons zo mooi hebt uitgevoerd! Dat jij zo de tijd nam voor mijn moeder hebben we beide gewaardeerd. We zullen het zeker aanbevelen bij anderen, dit is zoiets waardevols!

Annemarie

Levensverhaal, Opgroeien in de Baronielaan

Enige tijd geleden vertelde mijn vader dat hij de levensbeschrijving van zijn vader, mijn opa, aan het lezen was. Ik vroeg toen aan hem hoe zijn eigen levensbeschrijving er eigenlijk uitzag. Hij antwoordde toen dat hij die zeker niet zelf ging schrijven. Zo ontstond het idee om aan Hanneke te vragen om dat te doen en dus bracht ik Hanneke met mijn vader in contact. Meerdere interviews zijn in de tussentijd gepasseerd en dit leidde tot een ‘sentimental journey’ voor mijn vader zelf. Het resultaat is een prachtig boek waarin mijn vader allerlei dingen beschrijft die hij in zijn leven heeft meegemaakt en waarvan ik niks wist.

Dirk Visser

Levensverhaal, Tjebbe Visser; te land en ter zee