Jeugdtestament

Wordt je kind binnenkort 18 of 21? Gaat het op kamers wonen?
Een goede gelegenheid om hierbij stil te staan door een Jeugdtestament.

Jeugdtestament

Een uniek cadeau voor je kind dat geen kind meer is

Wordt je kind binnenkort 18 of 21? Gaat het op kamers wonen? Is het geslaagd voor het eindexamen? Een goede gelegenheid om hierbij stil te staan door een Jeugdtestament. Door middel van een interview over dit kind maak ik een portret, gezien door de ogen van de ouder(s). Een Jeugdtestament is een prachtig cadeau waarmee je het volwassen worden van je zoon of dochter kan vieren.

 

Hoe ga ik te werk?

Ik interview één of beide ouders. Vragen zijn bijvoorbeeld: Hoe verliep diens bevalling? Hoe was die als kind? Op wie lijkt die het meest? Wat wens je voor de toekomst? Samen met door jou aangeleverde foto’s maak ik er een boekje van dat een leven lang een mooi cadeau blijft.

De prijs voor een Jeugdtestament is met één interview en een oplage van twee stuks (één reserve) ongeveer € 565,- exclusief btw.

Een interview kan bij jou thuis, maar ook op een andere locatie, telefonisch of per skype.

Portfolio Jeugdtestament

Referenties

Enkele jaren geleden begonnen Hanneke en ik aan een project om voor mijn drie dochters het testament van hun jeugd op papier te zetten. Wat een mooi eindproduct! Drie prachtige boekjes waar mijn kinderen hun hele leven lang hopelijk met plezier naar kunnen kijken en die een weerslag geven van hun jeugd, Een tijdsdocument zoals Hanneke dat zo vaak maakt en waar ze in gespecialiseerd is.

Dirk Visser

Vriendenboek, Jeugdtestament