Boekportret voor bruidspaar

Boekportret voor een bruidspaar

Heidy, de dochter van Rien en Riet die 50 jaar getrouwd waren, zocht een bijzonder cadeau. Ik maakte een geschreven portret voor het 50-jarige bruidspaar, op basis van het verhaal van haar en haar twee zussen.

Ik interviewde Heidy en haar oudere zus Marie-Josée samen. Over hoe hun ouders elkaar ontmoet hadden, wat voor gezin ze waren, wat voor soort ouders ze waren en waarvoor ze nu warm lopen. Het was een heel leuk interview, waarbij de twee zussen elkaar aanvulden en op nieuwe herinneringen brachten. De jongere zus, die niet bij het interview kon zijn, stuurde een stuk per e-mail, wat ik in de tekst kon invoegen. De gescande foto’s vulden het verhaal aan.

Het huwelijkscadeau kwam in de vorm van een printboek: opgemaakte pagina’s die Heidy zelf kon printen en inbinden, om nog meer tijd te sparen. Zo kon ik in een paar weken een heel mooi persoonlijk portret van een gezin maken, dat het 50-jarig bruidspaar op hun trouwdag enorm verraste en ontroerde.

 

Laat je door mij portretteren

Ken jij een persoon die binnenkort in het zonnetje staat en die een bijzonder cadeau verdient? Een Boekportret is een origineel, uniek en persoonlijk cadeau. Ik help je er graag mee. Weet je al ongeveer wat je wil? Vul dan meteen het formulier in voor meer informatie. Of maak een afspraak om samen na te denken over de precieze uitvoering.

Ik ben Hanneke Kiel-de Raadt, schrijver, interviewer en verhalen-op-papier-zetter.